Szerző: mandytwice | augusztus 21, 2009

RAJTAD A SOR!

És végre magyarul is! Az anyanyelvemen, ami a legkedvesebb és legszebb számomra!^^

1. IMÁDKOZZ A HIVATÁSODÉRT!

Rajtad a sor, hogy megtaláld és megéld a hivatásod! Mi a te részed Isten tervében?Kérdezd Őt és keresd az akaratát az életedre nézve! Találd meg az életben a helyed és légy sikeres az Ő dicsőségéért! Imádkozz Istenhez látásért és erőért elhivatásod megvalósulásához. „ Ti vagytok a világ világossága…” (Máté 5:14)

Mirror, Mirror

2. IMÁDKOZZ A SZABADSÁGODÉRT!

Rajtad a sor, hogy szabad légy! A bűn rabszolgává tesz. A szenvedélyekkel és függőségekkel teli élet nyomorult. A Lélek szabadságának erejével te is szabad lehetsz! „ Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek.” (János 8:36) Valld meg a te bűneidet és függőségeidet (drogok, alkohol, szexualitás, indulataid, számítógép vagy internet..) és kérd Jézust, hogy tegyen szabaddá! Hidd el, hogy szabad vagy, és élj szabad férfiként vagy nőként!

lánc2

3. LEGYÉL KÖZBENJÁRÓ! IMÁDKOZZ EGY BARÁTÉRT!

Rajtad a sor, hogy valódi és hiteles igaz barát légy! Isten társas lénynek teremtett téged! Szükséged van a barátaidra és nekik szükségük van arra, hogy létrehozd a szeretet drága gyöngyét. „ Ez az én parancsolatom, hogy szeressétek egymást, a miképpen én szerettelek titeket. Nincsen senkiben nagyobb szeretet annál, mintha valaki életét adja az ő barátaiért.” (János 15: 12, 13) Imádkozz egy barátért! Legyél közbenjáró! Hozz egy döntést, hogy helyreállítasz egy összetört kapcsolatot azáltal, hogy kéred vagy felajánlod a megbocsátást. Imádkozz, hogy Isten töltse be a szíved az Ő szeretetével.

24ph-photo-sea-shells

4. LÉGY ISTEN ÉS AZ EMBEREK SZOLGÁJA!

Rajtad a sor, hogy szolgálj! Szenteld az életed Isten és emberek szolgálatának! Fedezd fel, hogy „ …jobb adni, mint venni.„ (Apcsel 20:35) „Mert az embernek Fia sem azért jött, hogy néki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és adja az ő életét váltságul másokért.„ (Márk 10: 45) Dönts úgy, hogy elhagyod önző életed és odaszenteled magad a szolgálatra!

WoodenCross-main_Full

München és az onnan hazahozott örök emlék marad! Hálás vagyok minden egyes müncheni pillanatért és kicsit távolodva az egész nyárért, annak minden egyes apró és nagyobb történését beleértve! Gazdagon meg lettem áldva lehetőségekkel, tapasztalatokkal, élményekkel! Mindez abban erősített meg, hogy érdemes Istennel, csak Istennel és egyedül Istennel járni! {Az utóbbi 3-as, nyomatékosítás végett hangzott el és nem szenilis mivoltom hivatott bizonygatni…;) } [Amúgy nem vagyok szenilis. Bár most már magyarázkodhatok…:) } De visszatérve a nagyonfontoshoz, csak akkor lehet valódi értelemben vett békességünk a legzajosabb háborgás közepette is, ha először Istent keressük! (Olvasd el ezeket a verseket ha van Bibliád! Ha nincs szerezz be egyet és már olvass is! Igazi bátorítás-mézcseppek ezek! 1Krónikák 16:11; Zsoltárok 27:8; Zsoltárok 105:4; Ézsaiás 55:6; Ámós 5:4, 6, 14; Sofóniás 2:3; Máté 6:33; Máté 7:7 … )

Remélem találkozunk… az ÚjFöldön is…

És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.” (Jelenések 21:4)

“A ki győz, örökségül nyer mindent; és annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem.” (Jelenések 21:7)

“És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó.” (Jelenések 22:12-13)

“És a Lélek és a menyasszony ezt mondják: Jövel! És a ki hallja, ezt mondja: Jövel! És a ki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen.” (Jelenések 22:17)

És mivel péntek este van, azaz szombatkezdet, ezért zárásképpen álljon itt az egyik legkedvesebb “szombati” videóm! ÁLDOTT SZOMBATOT MINDENKINEK!

[A 4pontot én magam fordítottam magyarra, mivel a Münchenben kapott papírokon sok nyelv felvonult, kivéve a miénket. Ezért nekiduráltam hát magam a dolognak és ez lett belőle… És Kiki! Köszi, hogy utolsó lépésként átnézted a mindent!;)]


Hozzászólás

Kategóriák